Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

Megrendelés, Szállitás, Fizetés

Szeretnénk egy kis segítséget adni neked a rendelés, szállítás és fizetés menetével kapcsolatosan!

 

Amikor a kiválasztott termékeket a kosárba helyezted, utána a pénztár gombra kattintva láthatod a kiválasztott termékeket. A következő lépés, hogy az email címed, neved és telefonszámod kell megadni. Ezekre az adatokra azért van szükség, mert...

E-mail cím:
- Az itt megadott e-mail címen értesítünk a vásárlás végén a rendelésről, 
- Amennyiben az előre utalás lehetőségét választod ezen a címen értesítünk az összeg beérkezéséről. 
- Amikor a rendelt termékeid csomagolásra kerülnek, akkor is ezen a címen tájékoztatunk. 
- Amikor az elkészült csomagod, átadásra kerül a futárszolgálatnak, Mi is és ők is itt fognak értesíteni. 
- A Mutimitvegyek.hu csapata nem nyomtat külön számlát, hanem a számlázz.hu oldal segítségével a rendeléskor megadott címre küldjük el neked.

Sajnálatos módon néhány levelezőrendszer a rendelésről érkezett e-mailt a spam vagy promóciók mappába helyezi, igy kérlek ott is ellenőrizd. A rendszerünk minden esetben küldi az igazoló e-mailt.

Név:
- A rendelés azonosításában segít.

Telefonszám:
Ezen a számon tudjuk felvenni veled a kapcsolatot, ha bármi miatt szükséges lenne, illetve a futárszolgálat munkatársai ezen a számon tudnak elérni, amikor szállítják a csomagot.

 

A vásárlási folyamat ezen a részén lehet kiválasztani azt a lehetőséget, hogy hírlevélben tájékoztassunk az aktuális akciókról. Itt a "Szeretnék hírlevelet kapni az akciókról, újdonságokról." szöveg előtti négyzetben kell bejelölni. Ezután kattintsunk a "Tovább a szállítási módokhoz" gombra. Itt kell kiválasztani, hogy az MPL futárszolgálat a megadott címre szállítsa, vagy előre kiválasztott csomagpontra, csomagautomatához, illetve postán maradó csomag legyen, ahol átveheted. A szállítási díj 20.000.- Ft-ig Házhozszállítással 1090.- Ft, Csomagpont, csomagautomata és postán maradó csomag esetében 990.- Ftamennyiben 20.000.- Ft felett vásárolsz díjtalan.

Ha kiválasztjuk a "Házhozszállítás MPL futárszolgálattal" lehetőséget ott kell megadnunk azt a címet, ahova a futárszolgálat szállíthatja a csomagot.

Itt szükséges megadandó adatok:
- Irányítószám
- Város
- Utca, házszám
- Emelet, ajtó, egyéb adatok

Ha ezeket az adatokat megadtuk, ezután kell rákattintani a "Tovább a fizetési módokhoz" gombra.

Itt jelenleg 2 fizetési mód közül tudsz választani.

Válassz fizetési mód alatt a következőket találod.

Banki átutalás (előre utalás)
- Itt a vásárlás után kiküldött e-mailben leírjuk, hogy milyen névre és bankszámlaszámra kell utalni az összeget.
- Itt közlemény rovatba a rendelés azonosítót kell megadni, melyet minden esetben a rendelés visszaigazoló e-mailben feltüntetünk.
- Amikor a kollégák elkezdik a rendelések feldolgozását, elkészítenek egy díjbekérőt is, amit a rendeléskor megadott e-mail címre küldünk ki.
- Amikor az utalás beérkezik e-mailben tájékoztatunk téged.

Utánvétel
Ha ezt a lehetőséget választod, akkor a megrendelt terméket csomagoljuk és átadjuk az MPL futárszolgálatnak. A futárszolgálat a rendeléskor megadott címre szállítja a csomagot, ahol lehetőség van készpénzben, vagy bankkártyával történő fizetésre. 200.000Ft felett sajnos nem áll módunkban utánvéttel küldeni csomagot.

 

Ezen az oldalon tudunk megadni másik Számlázási címet, amennyiben eltér a rendelésben megadott adatoktól!

Ha ezeket az adatokat kitöltöttük, kattintsunk a "Tovább az összegzéshez" gombra.

Ezután elérkezünk a rendelés összegzése oldalra, ahol láthatjuk az elérhetőségeinket, mint a nevet és e-mail címet és telefonszámot. Mellette a szállítási adatok, tőle jobbra pedig a kiválasztott fizetési módot. Ezután felsorolja az általunk rendelt terméket/termékeket és a szállítási díjat. Itt van lehetőségünk megjegyzést írni a rendeléshez.  A lap alapján látod a rendelésed végösszegét. Az alatta levő sorban van lehetőségünk elfogadni a vásárlási feltételeket. (Szükséges elfogadni a sikeres vásárláshoz)

Ezután, ha rákattintunk a Megrendelés gombra, a vásárlás folyamata befejeződik.

Itt megjelenik neked egy új oldal, hogy a rendelésed felvettük. itt van lehetőséged egy jelszó megadására, amivel regisztrálhatsz az oldalunkra. A regisztráció befejezésével egyidőben e-mailben értesítünk a sikeres vásárlásról.

Sajnálatosan néhány esetben a spam, vagy promóciók mappába kerül az általunk küldött e-mail, így kérlek ott is ellenőrizd.

Ezután e-mailben értesítünk, ha:
- Előre utalást választottad és beérkezett az utalás.
- Ha a termékedet csomagoltuk.
- Ha a termékedet átadtuk a futárszolgálatnak.

A vásárlási folyamat végén a számlát elektronikusan küldjük neked, a megrendeléskor megadott e-mail címre.


A MutiMitVegyek.hu csapata reméli, hogy segítséget tudott adni a megrendeléssel kapcsolatban.

Bármilyen egyéb kérdésed lenne, keress minket bizalommal a mutimitvegyek@gmail.com címen.